.
JERUK DAGING WARISAN KAK MAH
Sebelum try daging wagyu yang mahal yakmat tu,
Cubalah dulu daging lembu dan rusa yang diperap dengan ramuan tradisi
turun - temurun warisan keluarga Kak Mah,
.

.
Kak Mah ni,
Tukang masak yang tersohor,
(Bukan isteri bekas PM tu ye!)
Bila dia masak,
Memang beratur orang nak makan!
Ramai yang "mengendeng" minta resepi dari Kak Mah,
Sebab bisanya bila Kak Mah Masak,
Memang sedap giler!
.

.
Rezeki kami,
Kami berjaya memujuk Kak Mah,
Dapat jugalah kami resepi warisan jeruk daging warisan keluarga Kak Mah ni,
Kami guna daging lembu dan rusa tempatan SEGAR,
Manis - manis dan rasa "daging" tu lebih power dari daging beku,
Barulah puas hati makan!
Nak prepare senang sangat,
Boleh masak padprik, goreng halia atau goreng kunyit,
Tapi kami share yang paling simple,
10 minit dah siap, 
Boleh makan terus!
.

.
Resepi Jeruk Daging Goreng mudah:
Bahan - bahan:
1 peket jeruk daging
1 biji cili merah 
1 biji bawang holland / bawang besar
Cara masak:
Panaskan minyak dengan api sederhana,
Tak perlu basuh daging,
Goreng daging sehingga hampir masak,
Apabila hampir masak,
Masukkan hirisan bawang besar dan cili,
Setelah masak, 
Keluarkan daging dan hiris dengan ketebalan sederhana,
Daging amat lembut, 
Tak perlu potong terlalu nipis.
.

.
Jeruk daging Kak Mah,
Disediakan dengan resepi tradisional yang "proven" merentas masa,
Gabungan lemon, limau, asam dan garam,
Diperap sebati dengan teknik khas,
Menjadikan rasa daging lebih segar,
Kurang berlemak,
Tahan disimpan lebih lama,
Menaikkan rasa resepi yang anda dah sedia tahu,
Masak padprik, tomyam, goreng halia atau kunyit,
Juga sedap walaupun digoreng begitu sahaja!
Rahsia Kak Mah memikat hati suami dan pelanggan,
Kini di tangan dapur kita!
yeay!
Jom try satu,
Makan sedap, perut kenyang,
Baru sedap nak berbincang :)