Inginkan kurta kain cotton yang selesa, serap peluh dan tidak mudah kedut?
Susah untuk dapatkan kurta tidak terlalu ketat dan muat sehingga saiz XXL?
.
.
[RAHSIA TERBONGKAR] WARNA PILIHAN LELAKI KACAK !!!
>>> GOLD, NAVY, COFFEE & MAUVE
.
NAVY - Sangat sesuai digayakan untuk anda yang inginkan imej formal, berdisiplin dan tegas.

Selain warna yang trending dan terkini, kurta Hilmi juga mempunyai rekaan potongan yang menarik dan menggunakan material berkualitik TERBAIK.

Apa kata mereka yang pernah memakai kurta jenama HAJEA ?
.
.
“Material kain cantik dan selesa. Cutting pun ikut badan., Memang love”

-          Puan Ani, Seremban.
.
.
Kain selesa pakai. Saya cadang nak beli 2 helai lagi”
-          Cikgu Azman, Parit Buntar.
.
ABAM ROY TAK BERANI PAKAI KURTA???
Biasanya abang-abang yang bahagian tengah badan dah ‘maju ke depan’ akan menolak untuk memakai kurta. Sebab apa? Sebab kurta biasanya direka dengan potong slim fit.
Jangan risau! Kurta Himi BUKAN potongan slim fit. Ianya dipanggil regular fit, dan kami mempunya saiz sehingga XXL. Sila rujuk carta size ini.
.
.
KERJA MENGGOSOK DAH JADI MUDAH & CEPAT !!!

Alangkah bahagia rasa kalau kerja-kerja menggosok baju dapat dipermudahkan dan dipercepatkan. Ya! Dengan kurta Hilmi, ianya tidak mustahil!
Diperbuatkan daripada kain cotton premium Osaka, kurta Hilmi selesa dipakai dalam tempoh masa yang lama. Kainnya tidak mudah renyuk. Ia juga sangat mudah digosok, terutama di bahagian kolar. Lihat video ini.
.
.
CIRI-CIRI EKSKLUSIF DAN ISTIMEWA KURTA HILMI

Sengaja kami biarkan ruangan poket hadapannya kosong daripada sebarang corak sulaman atau pun logo. Anda akan tampak lebih berkeyakinan dan macho. Gaya yang tak lapuk ditelan zaman, ringkas dan rapi.

Silakan lihat grafik di bawah untuk meneliti setiap perincian kurta Hilmi.
.
.
JOM CUCI MATA TENGOK SETIAP WARNA

Panduan memilih warna :
Pemilihan warna biasanya dikaitkan dengan warna kulit seseorang. Betul tetapi tidak semestinya sentiasa betul. Tengok orang juga.
Warna kegemaran David Beckham adalah biru dan Will Smith gemar memilih hitam dan merah.
Tidak salah mencuba sesuatu yang baharu! 
.

.
CLOSE-UP
Kemasan jahitan kualiti butik, akan menampakkan lagi personaliti anda yang sentiasa mementingkan pakaian yang baik dan berkualiti. Jahitan di kolar adalah jenis cekak musang dan senang digosok. Warna kurta Hilmi juga tidak pudar apabila dibasuh berulang kali.
.
BERAPAKAH HARGA KURTA HILMI ?

Kurta rekaan ringkas namun penuh gaya kontemporari dan terkini ini biasanya dijual di pasaran dengan harga RM119 atau RM129. Tambahan pula, kualiti kain yang dipilih adalah antara kain cotton premium terbaik dan keselesaannya terjamin. Kini, anda boleh mendapatkan kurta Hilmi, jenama HAJEA dengan harga bermula dari RM99.
.
POLISI PERTUKARAN BARANG YANG TELAH DIBELI
 Boleh tukar saiz
 → Boleh tukar warna
→ Boleh pulangkan barang, dan dapatkan kembali wang anda
Semua polisi ini terpakai dalam masa 7 hari dari tarikh anda menerima barang kami. TERKECUALI untuk barang yang telah rosak atau kotor yang disebabkan oleh pembeli, telah ‘alter’, berbau pewangi atau berbau badan.
.